Copyright
Continutul site-ului www.eMagie.ro nu poate fi folosit decat cu acordul nostru.

Confidentialitatea Datelor
Datele personale introduse in formularul de comanda sau trimise prin newsletter vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui magazin online si nu vor fi divulgate unor terte parti. In cazul pierderii, modificarii sau scurgerii de informatii , cauzate de erori software, PFA Usurelu Cristea Adina nu isi asuma nici o responsabilitate.

Drepturi si Obligatii
PFA Usurelu Cristea Adina isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile eronate sau dubioase.

PFA Usurelu Cristea Adina isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile siteului fara o notificare prealabila.


Dreptul la denuntare unilaterala.

Pentru a elimina factorul de risc intalnit in cazul achizitiei de produse folosind internetul , societatea noastra va respecta intocmai recomandarile legale si va aplica o politica de permitere a returului ,fara a cere lamuriri, timp de 10 zile din momentul primirii produsului de catre cumparator.Textul de lege la care facem referire este : Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. conform O.G numarul 130/2000. In cazul exercitarii dreptului de denuntare a contractului de catre consumator , rambursarea sumelor platite pentru produsele livrate se va efectua prin Transfer Bancar in contul cumparatorului , fara a-i solicita acestuia plata cheltuielilor aferente rambursarii sumelor.Consumatorul se obliga sa suporte doar cheltuielile de retur ale produselor livrate precum si cheltuielile de livrare , asa cum apar pe factura.